Κτηριακές υποδομές

Οι χώροι του σχολείου μας:

  • Βιβλιοθήκη
  • Αίθουσα Θεατρικής Αγωγής
  • Εργαστήριο Φυσικής – Χημείας
  • Εργαστήριο Τεχνολογίας
  • Εργαστήριο Πληροφορικής
  • Παράλληλα υπάρχουν εξωτερικοί αθλητικοί χώροι.

Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη του σχολείου αποτελείται από περίπου 550 τίτλους βιβλίων, αρκετοί εκ των οποίων είναι εγκυκλοπαίδειες και λεξικά. Στεγαζεται στο γραφείο των καθηγητών. Λειτουργεί ως δανειστική για μαθητές, καθηγητές και έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική καταλογογράφηση της. Εμπλουτίζεται συνεχώς με αγορές αλλά και δωρεές βιβλίων τόσο λογοτεχνικών όσο και επιστημονικών γενικής παιδείας και ειδικότητας. Υπεύθυνος της βιβλιοθήκης είναι ο καθηγητής Μητράρας Αριστοτέλης.

Αίθουσα Θεατρικής Αγωγής

Στην αίθουσα της θεατρικής αγωγής πραγματοποιούνται όλες οι εκλδηλώσεις του σχολείου μας. Μία αίθουσα που πλημμυρίζει από τα τραγούδια και τις φωνές των παιδιών της χορωδίας και από τη μουσική της ορχήστρας μας.

 

 

Εργαστήριο Τεχνολογίας

Στο χώρο του εργαστηρίου πραγματοποιούνται είτε ομαδικές είτε ατομικές εργασίες με την καθοδήγηση και την επίβλεψη της καθηγήτριας τους. Δίνεται το έναυσμα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να ταξιδέψουν στην επιστήμη της τεχνολογίας δημιουργώντας τις δικές τους εργασίες και κατασκευές.

Εργαστήριο Πληροφορικής

Στο χώρο του εργαστηρίου τα παιδιά παρακολουθούν το μάθημα της πληροφορικής. Αποτελείται από 10 σταθμούς εργασίας. Πραγματοποιούνται μαθήματα εκαιδευτικής ρομποτικής με το Arduino το οποίο είναι μια μικρή συσκευή (μικροεπεξεργαστής) που συνδέεται με USB στον υπολογιστή.

Με το Arduino οι  μαθητές μαθαίνουν προγραμματισμό και κατασκευάζουν ολόκληρα έργα για αυτοματισμούς και εφαρμογές ρομποτικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Στο χώρο του σχολείου υπάρχουν ένα γήπεδο μπάσκετ, ένα γήπεδο βόλευ και γήπεδο επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.